Efecten tapahtuma Agile in 2020

Agile in 2020 

Tilaisuus on täynnä

 

 

 

 

Ilmoittaudu jonoon
ITSM

Consultancy

Tervetuloa

Digitalinen murros mahdollistaa uusia palveluita ja itseohjautuvien tiimien toiminnan. Tilaisuutemme asiakaspuhujat kertovat, kuinka ketterät toimintamallit, läpinäkyvyys ja loppukäyttäjien ilahduttaminen ovat antaneet edellytykset kasvulle. 

Inspiroidu kanssamme ja poimi mukaasi ideat yrityksesi kasvun mahdollistamiseksi Efecten avulla!

 

Missä & Milloin? (Tilaisuus on täynnä)

Missä: Hotelli Kämp, uusi Symposion-tapahtumatila

Milloin: Torstaina 5.9. Aloitamme lounaalla klo 12.00, ohjelma klo 13.00 alkaen. Tilaisuus päättyy klo 19.00.

 

efecte-web-layout-nosto-support-1

Mitä?

Luvassa on paljon mielenkiintoisia esityksiä ja ennennäkemättömiä demoja. Päivän agenda:

Agenda_x_edit2

Tapahtuman demopisteillä esitetään:

  • Ketterää IT-palvelunhallintaa – Kuinka hallita erilaiset palvelupyynnöt Kanban-taulun avulla
  • Hypernopeat palveluntarjoajat – Moniasiakasympäristön hallintaa vaivattomasti ilman ylimääräistä hässäkkää
  • Käyttövaltuushallintaa Lean-metodein – Mahdollista ulkoisten käyttäjien lisääminen Kanban-tauluun ilman palveluagentin työtä

 

Tilaisuus on täynnä. Ilmoittaudun tapahtuman jonotuslistalle.

Puhujat

Bruce Oreck 3_2

Bruce Oreck

Bruce Oreck served as the United States Ambassador to Finland from 2009 until 2015. Currently Ambassador Oreck is the Executive in Residence at Aalto University in Helsinki focusing on business and entrepreneurship.

He also serves as a member of the Board of Directors of USGBC, the largest and most influential high performance building and urban redesign organization in the World.

Ambassador Oreck has been a public speaker for over 20 years, addressing topics as diverse as creativity, envisioning the future, entrepreneurship and marketing.

 

Kristo Jokela 3_2

Kristo Jokela

Kristo toimii Istekin asiakaspalveluiden johtajana. Kristolla on yli 10-vuoden kokemus IT:stä eri rooleissa painottuen vahvasti laatu- ja prosessikehitykseen ja asiakastyytyväisyyden maksimointiin.

Kriston intohimona on tyytyväiset asiakkaat, joita hän on viimeiset kaksi vuotta tavoitellut asiakaspalveluiden johtajana. Kuljettu tie on ollut vaiherikas ja mahtava. Matkan varrella hän on saanut nähdä ja vaikuttaa siihen, miten teknologia, prosessit ja ihmiset muuttuvat ja samalla muuttavat tapaamme palvella asiakkaitamme paremmin. Paikalleen ei voida jäädä ja katse on suunnattava kohti tulevaa.

Tiina Hietamies 3

Tiina Hietamies

Tiina Hietamies on työskennellyt IT:n parissa reilun 12 vuoden ajan. Mustilla IT-tuki hoidetaan keskitetyn Group IT:n kautta, missä Tiina vastaa mm. loppukäyttäjä palveluista, IT-prosesseista ja ITSM-työkaluista. Prosessit ovat aina olleet lähellä hänen sydäntään. Yksi hänen tärkeistä tehtävistään onkin ollut rakentaa toimintamalleja Musti Group IT:lle. Lähtökohtana on ollut rakentaa prosessit tuttujen viitekehyksien ympärille, mutta joustavasti ja kasvuyrityksen tarpeita kuunnellen.

 

 

Julle Rintala

Julle Rintala

Julle Rintala toimii Vakka-Suomen Puhelimessa (VSP) ICT Palvelut -liiketoiminnan liiketoimintajohtajana ja yhtiön johtoryhmän jäsenenä. Jullella on ICT-alalta yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Hän on toiminut työuransa aikana mm. ajoneuvo- ja energiateollisuudessa ja viimeiset kymmenen vuotta ICT-palveluyhtiö VSP:ssä. Jullen vahva tekninen ICT-infrastruktuuriosaaminen yhdistettynä ihmisläheiseen toimintamalliin ja tämän päivän ICT-palvelunhallintaan moniasiakasympäristössä antavat hyvät edellytykset kehittää eri toimialoilla toimivien yritysten ICT-toimintoja sekä palveluja yhdessä osaavan henkilöstön ja kumppanien kanssa.

 

Niilo Fredrikson

Niilo Fredrikson

Niilo Fredrikson on toiminut Efecten toimitusjohtajana vuodesta 2018. Aiemmin hän toimi Efecten hallituksessa sekä Nokian analytiikka- ja tekoälytuotteiden yksikön johtajana. Ennen Nokian ja Comptelin yrityskauppaa hän oli Comptelin johtoryhmän jäsen. 10-vuotisen Microsoft-uransa aikana Niilo keräsi kokemusta niin suurasiakasmyynnistä kuin globaaleista kumppani- ja markkinoinnin johtotehtävistäkin. Ohjelmistoliiketoimintaan ja yrittäjyyteen hän sai kipinän seitsemän vuoden startup-kokemuksista heti uransa alussa. Niilo suhtautuu intohimoisesti liiketoiminnan kasvattamiseen sekä omaan ja tiimin kasvuun ihmisinä sen ohessa.

Peter Schneider

Peter Schneider

Peter Schneider has been leading the Products Unit of Efecte since June 2014 and is responsible for product management, product marketing and product strategy. Earlier in his career, he has held various product management roles for enterprise and communication service provider solutions at Nokia and Siemens. Peter has written expert articles on ITIL 4, IT and Enterprise Service Management in publications such as Computerwoche and the itsmf magazine in Germany.

 

Nähdään Helsingissä 5.9. #agile2020

Primary CTA: orange fill
ITSM