Efecten tapahtuma Agile in 2020

Agile in 2020 

Efecten huipputapahtuma  

Hotel Kämp, Symposion

Torstaina 5.9. 2019 klo 12.00 alkaen 

 

Varaa paikkasi

Tervetuloa

Digitalinen murros mahdollistaa uusia palveluita ja itseohjautuvien tiimien toiminnan. Tilaisuutemme asiakaspuhujat kertovat, kuinka ketterät toimintamallit, läpinäkyvyys ja loppukäyttäjien ilahduttaminen ovat antaneet edellytykset kasvulle. 

Inspiroidu kanssamme ja poimi mukaasi ideat yrityksesi kasvun mahdollistamiseksi Efecten avulla!

 

Missä & Milloin?

Missä: Hotelli Kämp, uusi Symposion-tapahtumatila

Milloin: Torstaina 5.9. Aloitamme lounaalla klo 12.00, ohjelma klo 13.00 alkaen. Tilaisuus päättyy klo 19.00.

 

Background image of stage in color lights-1

Mitä?

Luvassa on mielenkiintoisia esityksiä. Tässä muutama maistiainen ohjelmasta:

Bruce Oreck, Yhdysvaltain entinen suurlähettiläs ja Aalto Yliopiston Executive in Residence pitää tilaisuuden keynote-puheenvuoron. Inspiroivaan tyyliinsä hän tarjoilee meille ajatuksia siitä, miten jokainen voi olla muutosagentti omassa organisaatiossaan.  

Lisäksi kuulemme Istekin Kristo Jokelalta, kuinka Istekki palvelee asiakkaitaan ja innovoi uusia liiketoimintoja Efecten ratkaisun avulla.

Ohjelmassa myös muiden asiakkaidemme tarinoita Efecten ratkaisujen monipuolisesta hyödyntämisestä. Efecten tuotekehitys esittelee uutuuksia, joita pääset testaamaan demo-alueellamme.

Puhevuorojen jälkeen tapahtuma jatkuu cocktailien ja minglauksen merkeissä.

Tarkennamme ohjelmaa kesän aikana.

Ilmoittaudun mukaan tapahtumaan!

Puhujat

Bruce Oreck 3_2

Bruce Oreck

Bruce Oreck served as the United States Ambassador to Finland from 2009 until 2015. Currently Ambassador Oreck is the Executive in Residence at Aalto University in Helsinki focusing on business and entrepreneurship.

He also serves as a member of the Board of Directors of USGBC, the largest and most influential high performance building and urban redesign organization in the World.

Ambassador Oreck has been a public speaker for over 20 years, addressing topics as diverse as creativity, envisioning the future, entrepreneurship and marketing.

 

Kristo Jokela 3_2

Kristo Jokela

Kristo toimii Istekin asiakaspalveluiden johtajana. Kristolla on yli 10-vuoden kokemus IT:stä eri rooleissa painottuen vahvasti laatu- ja prosessikehitykseen ja asiakastyytyväisyyden maksimointiin.

Kriston intohimona on tyytyväiset asiakkaat, joita hän on viimeiset kaksi vuotta tavoitellut asiakaspalveluiden johtajana. Kuljettu tie on ollut vaiherikas ja mahtava. Matkan varrella hän on saanut nähdä ja vaikuttaa siihen, miten teknologia, prosessit ja ihmiset muuttuvat ja samalla muuttavat tapaamme palvella asiakkaitamme paremmin. Paikalleen ei voida jäädä ja katse on suunnattava kohti tulevaa.

Peter_Scheider_002-932148-edited

Peter Schneider

Peter has been leading the Products Unit of Efecte since June 2014 and is responsible for product management, product marketing and product strategy. Earlier in his career, he has held various product management roles for enterprise and communication service provider solutions at Nokia and Siemens. Peter has written expert articles on ITIL 4, IT and Enterprise Service Management in publications such as Computerwoche and the itsmf magazine in Germany.

Niilo Fredrikson

Niilo Fredrikson

Niilo Fredrikson on toiminut Efecten toimitusjohtajana vuodesta 2018. Aiemmin hän toimi Efecten hallituksessa sekä Nokian analytiikka- ja tekoälytuotteiden yksikön johtajana. Ennen Nokian ja Comptelin yrityskauppaa hän oli Comptelin johtoryhmän jäsen. 10-vuotisen Microsoft-uransa aikana Niilo keräsi kokemusta niin suurasiakasmyynnistä kuin globaaleista kumppani- ja markkinoinnin johtotehtävistäkin. Ohjelmistoliiketoimintaan ja yrittäjyyteen hän sai kipinän seitsemän vuoden startup-kokemuksista heti uransa alussa. Niilo suhtautuu intohimoisesti liiketoiminnan kasvattamiseen sekä omaan ja tiimin kasvuun ihmisinä sen ohessa.

Nähdään Helsingissä 5.9. #agile2020