Koulutus

Suunnitteletko IAM-, KVH- tai IdM-projektin käynnistämistä?

Suosittelemme sinulle käytännönläheistä, teknologiariippumatonta valmistavaa koulutustamme!

Haluan tietää lisää

Valmistaudu Efecten koulutuksella 

Identiteetin- ja pääsynhallintaan liittyvä IdM-, KVH- tai IAM- projekti on usein laaja hanke, joka kannattaa jakaa riittävän pieniin toteutuskokonaisuuksiin. Jotta projekti lähtee oikeille raiteille alusta lähtien, kannattaa siihen valmistautua hyvin. Tässä tapauksessa sanonta hyvin valmisteltu on puoliksi tehty pitää paikkansa erityisen osuvasti!

Vuosien kokemus on osoittanut meille, että mitä paremmin asiakas on tietoinen oman organisaationsa tavasta toimia nyt ja tulevaisuudessa, sitä tehokkaammin IAM/IdM/KVH-hanke saadaan toteutettua. Koulutuspakettiimme olemme koonneet tärkeimmät hankkeessa kohdattavat asiat. Tämä auttaa osallistujan valmistautumaan hankkeisiin ennalta ja hakemaan vastauksia organisaatiosta jo ennen projektin käynnistämistä. 

Koulutus koostuu sekä lähipäivistä Espoon Otaniemessä että etänä suoritettavista tarkistuspisteistä. Koulutuksen aikataulut tarkentuvat kevään 2020 aikana. 

Jätä yhteystietosi niin kerromme mielellämme lisää! 

Efecte järjestää koulutuksen, jonka avulla saat hyviä käytännön vinkkejä, valmiita mallipohjia ja pääset jo koulutuksen aikana tuottamaan dokumentaatiota organisaatiollesi.

Käymme läpi, mitä kaikkea käyttöoikeuksien- ja käyttäjän elinkaarenhallinnassa tulee huomioida sekä projektikäytäntöjen soveltuvuutta erityyppisille IAM-hankkeille tai -projekteille. Annamme vinkkejä, miten organisaatio saadaan tukemaan muutosta ja mitä kaikkea on odotettavissa.

Koulutuksessa emme kuitenkaan keskity IdM-, KVH- tai IAM-järjestelmien toiminnallisuuksiin tai kyvykkyyksiin, vaan käsittelemme käyttövaltuushallintaa prosessien ja hyvien käytäntöjen kautta. Keskitymme siis siihen, miten organisaatio voi valmistautua mahdollisen keskitetyn käyttövaltuushallintajärjestelmän hankintaan tai mitä pienillä prosessimuutoksilla voi saada aikaan.

 

Lue blogistamme kouluttajamme Päivi Heikkurin ajatuksia käyttövaltuushallinnan projektien suunnittelusta

Lue blogi
käyttövaltuushallinnan projektien suunnittelusta

Kouluttaja Päivi Heikkuri

Päivillä on yli 10 vuoden kokemus identiteettien- ja pääsynhallinnan (IAM) alueelta. Hänen erityisosaamisensa keskittyy erityisesti liiketoimintatarpeiden tulkkaamiseen tekniselle kielelle ja sitä kautta hän on mukana varmistamassa Efecten toimitusten laatua ja vaatimustenmukaisuutta. Päivi toimii Efecte Identity Management –liiketoimintayksikössä Senior Advisor –roolissa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. presales, toimitusten vaiheistus, vaatimusmäärittelyt, prosessien ja käyttötapausten kuvaaminen ja dokumentointi sekä integraatiomäärittelyt.

Ilmoittaudu
Päivi Heikkuri